Despre ,,cele 5 Rani care ne împiedică sa fim noi insine” si    Mastile lor

Un copil cand se naste,  in fapt acel Suflet se incarneza  pentru a  trece prin anumite evenimente, situatii, contexte, pentru a fi alături de oameni cheie, 

cu ajutorul carora   va putea Evolua,  ajungand sau nu  la autenticitatea Sinelui  si la accesarea dezideratelor spirituale,  Acceptarea si Iubirea Necondiționată.

 Cata vreme traim in non-acceptare, regret, teama, culpabilitate, inseamn ca nu am  invatat acesta lectie si e nevoie de o alta si alta incarnare,  revenire pe Pamant pentru desavarsirea acestor non-acceptante.

Cu cat  ne confruntam cu situatii mai dificile mai dureroase, ele vin tot mai  de departe din trecut,  nerezolvate, neacceptate, nestranscese.

Alegem ( Spiritul nostru) înainte de nastere contextul de viata, familia si evenimentele cheie.

Parintii nu intamplator sunt intr-un anume fel, sau nu degeaba au un anumit comportament fata de tine si altul fata de fratele tau.

 Nimic nu este in afara  Inteligenței Universale, iar ceea ce ai tu de revendicat in acesta viata, este diferit de ceea ce are fratele sau sora ta.

  Dumnezeul nostru interior ne-a   oferit oportunitatea de a veni in mijlocul unor părinți care    sa ne reflecte  rana  ce o avem de vindecat,  situatiile ce le avem de iertat si trasnsces  de la  teama  sau nonacceptare la Iubire,adica  ce nu am reusit sa  facem in alte vieti anterioare,   

dar pe de alta parte ceea ce parintii tai au de încheiat printr-un  intermediul unui  copil ca tine.   Asa se explică de ce  in genere copii au același rani ca si părinții lor.

De fapt noi reflectam aspecte ale  sutelor de generatii  din arborele genealogic  ce  au inca nevoie de  integrarea in iubire si acceptare.

 In acesta existenta pamanteana, unde este spatiul materializarii si realizarii  evolutieim avem alaturi de noi in acesta calatorie  corpul fizic, inteligenta,  intuiția  si ego-ul,putand  sa ne sprijine sau ne pot bloca.

  Mintea ne poate bloca  cu judecati de tipul obiceiului, principiilor si valorilor familiale sau sociale.

 In celasi timp, Mintea ne poate debarasa de acestea si ne poate ridica deasupra acestor  blocaje, ajutandu-ne sa intelegem  CUM  sa atingem un tel de evolutie.

La fel Mintea daca ne blochează intuiția, practic  ne sufocam Vocea Divina care ne indruma spre calea noastra.

Ego-ul,  la fel  ne poate proteja de umilințe si încălcarea propriului prag de toleranta, dar ne poate bloca foarte bine in a vedea dincolo de o aparenta.

Corpul fizic  ne ajuta sa ne auto observăm si sa ne intrebam DE CE  ceva este asa si nu e altfel.

 Fiecare linie  a corpului si fiecare aspect personal fizic spune ceva despre noi.  Cautand sa cunoastem vom înțelege  cum ne poate ajuta corpul sa evoluam.

In contextul acestor detalii,  cele 5 rani vin  spre a ne comunica de unde sa pornim in evolutia mostra.

 Cele 5 rani se activeaza in ordine cronologica  in funcție de cat de  veche, importanta sau urgenta  de rezolvat este acesta. (mai mult…)

Continue ReadingDespre ,,cele 5 Rani care ne împiedică sa fim noi insine” si    Mastile lor